Telefoonnummer

06-42752075

Email

info@dermalution.nl

Openingstijden

Ma - Di & Do t/m Za

Wat is de cosmetische Micro Needling?

De cosmetische Micro Needling is een behoedzame anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter in de huid te brengen.

De huid vormt aan de oppervlakte van nature een beschermingslaag tegen invloeden van buitenaf. Deze laag bemoeilijkt het indringen van anti-aging werkstoffen in de diepte van de huid. Met behulp van steriele wegwerpnaalden wordt de huid tijdens de Micro Needling aan het oppervlakte geperforeerd om haar voor anti-aging werkstoffen meer doorlaatbaar te maken en geselecteerde werkstoffen precies daar in de huid te brengen waar ze het grootste nut hebben.

Tegelijkertijd worden door de perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, wordt de doorbloeding verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd. De behandeling is vrijwel pijnloos, omdat alleen de bovenste huidlaag geperforeerd wordt, die voor het grootste deel uit hoornschilfers bestaat.

Wanneer Micro Needling toepassen?

Micro Needling is veelzijdig toe te passen en geschikt bij de volgende huid indicaties:

 • door de leeftijd of UV veroorzaakt huidbeschadigingen, zoals rimpels, verlies aan
  elasticiteit, verminderde stevigheid van huid
 • vaal, mat onregelmatig huidbeeld
 • aanwezigheid van grove poriën

Hoe reageert de huid op de BABOR TECH Micro Needling behandeling?

De huid reageert onmiddellijk op de Micro Needling behandeling met een matige tot intensieve roodkleuring, zoals bij een zonnebrand. Ook is een branderig gevoel en een lichte zwelling een heel normale resp. zelfs gewenste huidreactie, die uiterlijk na 1-2 dagen vermindert.

Nadat de roodkleuring verminderd is, kan in afzonderlijke gevallen bij bijzonder intensief bewerkte huiddelen een lichte korst ontstaan. Ook dit is een absoluut gewilde een ingecalculeerde reactie van de huid.

Waar moet men op letten na de BABOR TECH Micro Needling behandeling?

De huid heeft na de behandeling 2-3 dagen nodig om te regenereren. U bereikt optimale behandelingsresultaten, wanneer u gedurende deze rijd extra prikkels vermijd zoals:

 • een verblijf in de zon of in het solarium
 • sterk transpireren(saunabezoeken)
 • bezoeken aan het zwembad
 • abrasieve of chemische peelings
 • ontharing op de behandelde plaatsen
 • zelfbruiner

Tijdens de gehele behandelingskuur alsmede 2-3 weken daarna moet er overdag een zonbescherming (DERMA CELLULAR Ultimate Protecting Balm SPF50) worden aangebracht.

Het mooiste resultaat ontstaat in een kuurverband met de juiste verzorgingsplan voor thuis.

PRIJSLIJST

MAAK EEN AFSPRAAK