Telefoonnummer

06-42752075

Email

info@dermalution.nl

Openingstijden

Ma - Di & Do t/m Za

Bij DermalutioN  kunt u terecht voor huidverbetering en -verjonging. Daarnaast bieden we ook gespecialiseerde behandelingen met geavanceerde apparatuur zoals de microneedling, dermabrasie, ultrasoon, Skin Firmor, peelings en gelaats bindweefselmassage(buccal).

Voor ieder unieke huid is er een passende behandeling en in combinatie met de juiste verzorging voor thuis werken we samen voor het mooiste resultaat. We liften uw huid naar de ‘next level’.

Wie ben ik?

Na 20 jaar ervaring is expertise, kwaliteit en resultaat wat je zult terugvinden in mijn werk. Ik ben een gepassioneerde resultaatgerichte schoonheidsspecialiste die het fantastisch vind om u en de huid de aandacht te geven die het hebben verdiend.
Tegenwoordig is het zo belangrijk om jezelf niet te vergeten en je grootste orgaan ‘huid’ niet te voorbij te lopen. Je huid is de spiegel hoe je je voelt, zorg je niet goed voor jezelf dan krijg je een doffe huid, pukkels, eczeem, koortslip, schilfers, trekkerig huid etc. en weg is de ‘GLOW’.

Of je nu een afspraak maak voor een totale ontspanning of voor een behandeling waarbij je snel met een opgeknapte huid de salon verlaat, u bent welkom.

Het effect van een behandeling bij DermalutioN zie je niet alleen, maar voel je ook.

Tot snel bij DermalutioN!

Sei-Chang Hu