Ampullen Concentraten Maskers

Voor de beauty boost tussendoor of als extra kick bij elke ampullenkuur!

De vijf nieuwe Ampullen Concentraten Maskers combineren de actieve ingrediënten van geselecteerde BABOR-ampullen in een exclusief doekmasker en beloven maximale resultaten. De actieve ingrediënten van de ampul zitten in een capsule en worden geactiveerd bij gebruik van het vliesmasker.
Het masker zorgt voor een beauty boost tussendoor of versterkt het effect van een ampullenkuur en biedt nog meer me-time!

Tijdelijke actie nu €7,90 per masker en verkrijgbaar in 5 soorten maskers n
– Collagen Booster Mask
– Grand Cru Rose Mask
– Perfect Glow Mask
– Pollution Protect Mask- Active Purifier Mask 

 

 

NIEUW! Twee nieuwe ampullen en een ontspannen teint

We worden allemaal permanent blootgesteld aan stress: aan de ene kant innerlijke stress die wordt veroorzaakt door een overvolle agenda, hoge eisen op het werk of door de vrije tijd, en aan de andere kant de door het milieu ontstane stress zoals smog, uv-licht etc. Helaas is dit meteen aan ons te zien: een droge huid, een vale teint, onzuiverheden, rimpels door stress veroorzaakt en tekenen van vroegtijdige huidveroudering – stress kan veel effecten hebben op het eigen huidbeeld.

Uw ultieme anti-stress routine begint met onze nieuwe ampullen:

Pollution Protect – Energie + bescherming!
Werkstofconcentraat voor een vermoeide en door het milieu gestreste huid.Een combinatie van probiotische werkstofpower en natuurlijke antioxidanten in de Pollution Protect ampul verbetert het herstel van de cel van de huid en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering door het zogenaamde blauwe licht, waaraan men dagelijks wordt blootgesteld door het gebruik van smartphones en computers. Ingekapseld vitamine E ondersteunt langdurig tegen aanvallen van buitenaf.
Resultaat: een fris, gelijkmatig huidbeeld inclusief bescherming tegen de door licht ontstane, versnelde huidveroudering.

Stress Control – Kalmering + anti-stressrimpels!
Werkstofconcentraat bij een geïrriteerde huid en een door stress veroorzaakte huidveroudering
Het intelligente StressResist-complex van de Stress Control ampul werkt op drie niveaus: Indisch Johannesbrood reguleert het cortisolniveau in de huid, zodat deze in stresssituaties minder droog wordt. Hexapeptide-8 heeft een op botox gelijkend effect en gaat zo de door stress ontstane rimpels tegen. De paddenstoel Albatrellus ovinus kalmeert de huid binnen drie minuten en reduceert roodkleuringen na tien minuten.
Resultaat: een meer ontspannen, gladder en jeugdig stralend huidbeeld.

de Face Sprays zijn er weer!

Warme dagen vragen om een speciale gezichtsverzorging. De nieuwste op de beautymarkt heeft natuurlijk ook BABOR voor u gepresenteerd: Face Sprays – ook wel Face Mist genoemd – kunnen het een en ander. Wat precies en waarom ze de beste begeleiders in de zomer zijn, zal u enthousiast maken!
Verkrijgbaar is 3 varianten nu tijdelijk 24,90 

BIOTIC FRESH
Verrijkt met probiotica, dient deze spray in eerste instantie voor de kalmering en regeneratie van de huid. Plantaardige taurine uit roodwier en aloë vera dragen bij aan de verbetering van de huidbarrière.
Effect: een frisse en meer herstelde teint

METROPOLITAN DEFENSE
Antipollutie luidt het toverwoord! Bescherming voor de huid? Dan alsjeblieft op de juiste manier: het CityProtect complex in deze spray werd speciaal ontwikkeld om een vermoeide en vale huid te vitaliseren.
Effect: een ontspannen en fris huidbeeld!

GLOWING SUMMER
U wilt meer uitstraling? Geen probleem, als u besluit voor deze spray. Dihydroxyaceton – een speciaal koolhydraat – zorgt met zijn bruinende werking voor een teint als door de zon gekust. Het bruidssluier-extract tovert bovendien de perfecte glow te voorschijn en zorgt voor de verstrakkende werking van deze favoriete spray.
Effect: een jeugdige, zomerse glow!

 

 

Actieset Hy-Öl en Phyto Active

De BABOR CLEANSING iconen HY-Öl en Phytoactive in de gelimiteerde set zorgen voor een zuivere huid tot in de diepte die er stralend fris uitziet. Ze laten met hun voorjaarsachtige design u verlangen naar het warmere jaargetijde. Bovendien verdrijft een prijsvoordeel van 10% de gedachten aan de kou. Snel zijn is de moeite waard want de sets zijn slechts beschikbaar zolang de voorraad strekt.
Nu €37,50 ipv €41,80

Maak een afspraak

Wij werken met:

Wij zijn aangesloten bij:

Acties