BLACK FRIDAY

Vrijdag 23 november is het “BLACK FRIDAY”.
Kom langs de salon en ontvang 20% korting op de gehele BABOR* assortiment!
Het is nu alvast mogelijk om de bestelling door te geven, zodat het gelijk klaarligt wanneer je het komt ophalen. 
LET OP! Korting geldt alleen 23 november.
U kunt langskomen  tussen 16:00-21:30 uur.
*niet op lopende acties bv adventskalender en actiesets.

 

BABOR TREND COLOURS HERFST/WINTER 2018

De nieuwe mooie kleuren zijn verkrijgbaar in: vloeibare lippenstift met hoge dekking, cremeachtige lippenstift in stickvorm, nagellak met extra high-shine glans, cremeachtige oogschaduwstift met matte finish en een schitterende make-up palet met glamoureuze metallische effecten en natuurlijke nuancen. Palet is te gebruiken als oogschaduw, blust, strobing, contouren en nat ook als eyeliner.

 

NIEUW! BABOR GRAND CRU AMPULLEN


Er was eens een roos. Een roos, die het symbool van volmaakte schoonheid belichaamde. Het is deze roos die sinds het begin de geschiedenis van de firma BABOR kenmerkt, want reeds in 1956 streefde Dr Michael Babor naar dit ideaal en legde hij daarmee de basis voor de meest hoogwaardige cosmetica.
Nu heeft deze speciale roos een heel bijzondere plaats in het productportfolio. Verenigd in drie verschillende ampullen staat ze voor de ultieme anti-ging, die voor de bijzonder veeleisende huid werd gecreëerd. Samen vormen de ampullen een weekkuur, die veroudering van de huid voorkomt en voor een gladdere en jonger teint zorgt.
The Rose ampul: zorgt meteen voor minder rimpels
The White ampul: geeft de huid een meer egale en jeugdige stralende teint
The Black ampul: helpt de voortijdige en door omgevingsfactoren veroorzaakte huidveroudering te voorkomen.

Nu tijdelijk een speciale
Grand Cru behandeling inclusief een weekkuur voor thuis!

Limited Edition Doctor Babor Set

De jaarlijkse Doctor Babor set als limited edition verschijnt dit jaar in een aantrekkelijk, transparant reistasje en bevat 2 lifting performance producten – de bestsellers Collagen Booster Cream en Firming Lip Booster – 100% lifting.

Collagen Booster Cream: Maakt strak en verstevigt de huid – Verzorgende, strakmakende gezichtscrème voor de correctie van rimpels en verminderende weefselstevigheid.

Firming Lip Booster: Het extra aan lippenvolume – Intensief verzorgende lippenbalsem met opvullend effect ter ondersteuning van een gelijkmatig strak lippengebied.

Adventkalender 2018

Het is bijna zover en we kunnen dan genieten van de heerlijke kalender met waardevolle ampullen om je huid te laten stralen!
Reserveer ze tijdig, zodat je er zeker van ben dat je 1 december ermee kan beginnen. OP=OP
Nu €69,90 ipv €139 euro

Maak een afspraak

Wij werken met:

Wij zijn aangesloten bij:

Acties