Behandelingen

WELKOM – WELCOME TO YOUR BABOR SKINCARE EXPERIENCE

Schoonheid is iets heel persoonlijks, uw huid is zo individueel als uw vingerafdruk. Daarom begint elke beauty-belevenis bij BABOR met een huidanalyse waarin wij toelichten wat uw huid werkelijk wenst. In de behandeling ontstaat daaruit een buitengewone schoonheidsbelevenis die high-performance ingrediënten en een absolute verwenfactor met elkaar verbindt. En wel precies afgestemd op uw behoeften.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij allemaal de beste versie van onszelf zijn als wij ons mooi voelen en lekker in ons vel zitten. We willen u graag met de meest effectieve formules, zeer professioneel advies en individuele behandelingssystemen een voelbaar en zichtbaar resultaat bieden.

 

UW BABOR BELEVENIS

Een behandeling met de BABOR Expert Methode is een belevenis die dieper gaat dan de huid. De typische BABOR elementen activeren de huid van het oppervlak tot in de diepte. Met ons expertise stemmen wij elk product individueel op uw behoeften af. Voor de huid voelt de afwisseling van warme en koude elementen niet alleen goed aan, maar maakt in feite de huid wakker. Met de uitgekiende technieken halen wij het maximale uit de product-performance waardoor je huid een power work-out ervaar.


THE UNIQUE EXPERIENCE – SYSTEM CARE

Op maat gemaakt voor de individuele behoeften van uw huid. Zachte texturen en werkzame ingrediënten brengen uw huid in balans. Daarbij gebruiken wij de premium verzorging SKINOVAGE, afgestemd op uw huidtype.

Premium Skincare Quick
reiniging | peeling | ampule | individuele afsluitende verzorging
€ 48 euro 25 Min.

Premium Skincare Classic
Quick + korte massage of dieptereiniging | masker |
€89 euro 55 Min.

Premium Skincare Intense
Classic + fruitzuur- of enzymen peeling | massage |intensieve oogverzorging
€120 euro 85 Min.

THE LUXURY EXPERIENCE – AGE PREVENTINGMaak een keuze, hoe jeugdig uw huid moet zijn. Krachtige pro-aging en anti-aging werkstoffen van de producten van HSR®, ReVersive of SeaCreation, werkzame massage technieken alsook zachte texturen maken deze luxueuze anti-aging behandelingen tot puur genot.

Sea Creation – The Treatment
Gun uw huid deze luxueuze ervaring – met zeer werkzame ingrediënten uit de diepte van de zee. Schenk uw huid een optimale uitstraling en jeugdigheid.
€199 euro 85 Min.

Reversive Anti-Aging Treatment
Pro Youth verzorging met een effectieve massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een  jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.
€160 euro 85 Min.

HSR® Lifting Treatment 
Gezichtslifting – tegen alle soorten van rimpels. Op effectieve wijze direct rimpels gladmaken en voor lange tijd genieten van een jongere uitstraling: de luxe verzorging met onmiddellijk zichtbare lifting-werking. Werkt intensief verstrakkend en hydraterend. Bevordert de regeneratie en schenkt nieuwe elasticiteit. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en negatieve milieu-invloed.
€150 euro 85 Min.

5THE PRECISE EXPERIENCE – MEDICAL BEAUTY

Wanneer andere crèmes opgeven, springen de specialisten van DOCTOR BABOR en DOCTOR BABOR PRO in actie. De innovatieve precisieformules’ ‘made in Germany’ zijn geïnspireerd op medisch onderzoek. Als intensieve ‘cosmeceuticals’ zijn ze ook ideaal voor complexe huidtypes en zijn ze op maat gemaakt om te voldoen aan de hoogste beauty-eisen. Afhankelijk van de huidbehoeften hebben deze behandelingen verschillende beautytijden.

LIFTING – FIRM & YOUTHFUL
Vitale, jeugdige, gladde en strakker uitziende huid. Bij gebrek aan spankracht en bij rimpels – Weefselstimulatie voor meer stevigheid en minder rimpels.
€145 euro 85 Min.

REPAIR – SMOOTH & RESILIENT
Verfijnde, geperfectioneerde teint. Voor de extreem belaste huid. Ondersteunt de huideigen vernieuwings- en herstelmechanismen.
€145 euro 85 Min.

HYDRATING – PLUMPED & REVIVED
Vochtigheidsvuller – vollere en vitalere huid. Voor de extreem droge huid met zichtbare droogheidsrimpels. Zorgt direct voor intensieve hydratatie van de huid.
€145 euro 85 Min.

REFINE – EVEN & RADIANT
Weg met de vermoeide huid – gelijkmatige teint met een heldere uitstraling. Tegen milieugerelateerde huidveroudering zoals pigmentvlekken, vale huid, onregelmatige huidstructuur. Versterkt met zijn oxidatieve kracht de huideigen beschermingsmechanismen.
€145 euro 85 Min.

PURITY – DEEPLY CLEAR
n te zetten bij de onzuivere huid – Zichtbaar gezuiverde, schone huid. Bij onzuivere huid. Bestrijdt onzuiverheden en reduceert rode vlekken en irritaties. Incl. intensief verhelderend peel-off-masker en reiniging.
€145 euro 85 Min.

CALMING – CALM & SOOTHE
Directe hulp – Een direct gekalmeerde, egale huid. Voor extreem gevoelige en geïrriteerde huid – Reduceert rode vlekken en irritaties en versterkt de huideigen afweermechanismen tegen stressfactoren.
€110 euro 55 Min.

BRIGHTENING – BRIGHT & LUMINOUS
Verbeteren van de Huidskleur – Langdurig heldere ,stralende teint. Voor veeleisende huid met pigmentstoornissen Egaliseert de huid en verfijnt de teint.
€110 euro 55 Min.

THERAPRO PEELS
Intensieve Peeling – behandeling met fruitzuren voor een verfijnde teint, individueel afgestemd op uw huidtype. In kuurverband voor de meest optimale resultaat
€110 euro 55 Min.

EXPERT EXPERIENCE – BEAUTY TECH
Exclusieve Huidexpert behandeling. Deze exclusieve, professionele behandelingen zorgen voor maximale, zichtbare resultaten dankzij de knowhow van de expert en de moderne beauty-technologie. Vraag naar de kuurmogelijkheden voor meest optimale resultaat.

Micro-Needling Face
De fijnste naaldjes activeren alle schoonheidsmechanismen.
Vanaf €180 euro .


SkinFirmor RF Treatment
Met diepgaande warmte de huidveroudering tegengaan. Effectieve, lokale anti-aging radiofrequentiebehandeling van het gebied rondom de ogen en mond. Vanaf 3 min. individueel in te stellen. Zonder regeneratietijd. Voor een jeugdigere uitstraling en een verbeterde huidstructuur. In kuurverband voor de meest optimale resultaat.
Ogen en mond €140 euro 85 min
Ogen €89 euro 55 min
Mond €75 euro 40 min
Zones €12 euro per 3 min
Ook mogelijk icm gezichtsbehandeling

Bindweefselmassage
Een intensieve massagetechniek waarbij gewerkt wordt op verstrakking van je huid, minder rimpeldiepte, goed doorbloede huid en collageen aanmaak. In kuurverband voor de meest optimale resulaat.
25 min €506 keuze uit 2 a 3 zones(voorhoofd, ogen, wangen, mond, kaak, hals)
55 min €96 gelaat
85 min €140 gelaat en hals

Modules icm behandeling

Epileren €19,90
Verven wenkbrauwen €19,90
Verven wimpers €25,00
Verven wenkbrauwen en wimpers €31,00
Harsen bovenlip €19,50
Harsen kin en bovenlip €25,00
Harsen Oksels €28,00
Harsen hele benen €56,00
Harsen onderbenen € 39,00

 

Maak een afspraak

Wij werken met:

Wij zijn aangesloten bij: