Hot stone massage

Hot stone massage

Sinds de mens op aarde is worden stenen al toegepast voor gereedschap en hulpmiddelen. Zo dienden de stenen tevens ter verwarming van de slaapplaats bij koude nachten. Men legde ze eerst in het vuur waarna ze onder een deken van huiden of bladeren geschoven werden.
Over de gehele wereld gebruikte men warme stenen voor diverse doeleinden. De Grieken en Romeinen masseerden ermee in badhuizen vanwege de heilzame werking bij spierpijn en kwetsuren. Ook in de Oosterse cultuur werden warme stenen gebruikt ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. Hier werden de stenen onder andere geplaatst op de acupunctuurpunten en werd ermee gestreken over de meridianen.

Hot Stone is een ontspannende massage met dieptewerking.
Door de combinatie van warme basaltstenen(tussen de 45 en 50 graden) en beweging kan je dieper in het spierweefsel doordringen. Dit maakt de massage effectiever.  Een Hot Stone massage draagt daarom bij aan zelfherstel van het lichaam. Het helpt afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiften, stimuleert de organen en kan hiermee het lichaam meer in balans brengen.
Er wordt gewerkt met vulkanische basalt stenen, ijzer en magnesium houdend met een hoge dichtheid waardoor de stenen de warmte goed vast houden.

   

De Hot Stone massage is met name geschikt bij:
– spanningen
– stress
– spierproblemen
– gewrichtsproblemen zoals reuma en artritis
– slechte doorbloeding

Het is uiteraard ook geschikt voor mensen die van warmte houden en lekker willen genieten van een Hot Stone massage.

55 min – € 70,00
25 min – € 38,00

Maak hier een afspraak

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wij werken met:

Wij zijn aangesloten bij: