Telefoonnummer

06-42752075

Email

info@dermalution.nl

Openingstijden

Ma - Di & Do t/m Za

Wat is bindweefselmassage?

 Naarmate wij ouder worden, wordt de huid steeds dunner, de elasticiteit en veerkracht nemen dan af. Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen in gezicht, hals en décolleté met als doel duidelijk zichtbare verbetering van de huidconditie en versteviging. De doorbloeding wordt gestimuleerd, de aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel wordt opgewekt.
Wanneer de huid door bindweefselmassage wat uit diepe knedende, rollende of drukkende grepen worden geprikkeld ontstaat er een versnelde celdeling in de huid. Dat zorgt voor een verbeterde aanvoer van voedingsstoffen, en het herstel van collagene en elastische vezels. De huid wordt voelbaar steviger en verklevingen (die rimpels veroorzaken) worden losgemasseerd.  Dit zorgt voor een verjongend effect in de huid.
De bindweefsel techniek kan op het gehele lichaam toegepast worden, waardoor het ook vaak wordt ingezet bij verklevingen op het lichaam.
Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt door de bindweefselmassage is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. De bloedcirculatie wordt algeheel geoptimaliseerd.

De resultaten van bindweefselmassage:

  • Verzacht lijntjes en rimpeltjes
  • Verstevigt de huid
  • Verbetert de huidstuctuur
  • Verbetert de slecht doorbloede huid
  • Jeugdigde en frissere huid
  • Vermindering van cellulite
  • Opheffing van onderhuidse verklevingen

Deze massage techniek werd oorspronkelijk gebruikt door fysiotherapeuten maar is daarna in de schoonheidsverzorging geïntroduceerd dankzij de huidverbeterende resultaten. Voor effectief resultaat zijn meerdere behandelingen noodzakelijk.
Daarnaast bevorderd de massage het welbevinden van de cliënt.

 Voor optimaal resultaat is een kuurverband aangeraden

Gezicht, hals en decolleté 85 min €136,-
Gezicht 55 min €86,-
Gezicht 25 min €43,- keuze uit 2 a 3 modules
(voorhoofd, ogen, wangen, mond, kaak/hals, decolleté) 

PRIJSLIJST

MAAK EEN AFSPRAAK