Meer dan huidverzorging

“Maak snel eens een afspraak”

Sei-Chang Hu

Nieuwe naam, dezelfde persoonlijke aandacht

Beautylicious heet na ruim 10 jaar voortaan DermalutioN.  Al die jaren hebben mij enorm veel mooie momenten, en tot op de dag van vandaag lieve klanten opgeleverd. Ik ben gegroeid in mijn vak, ook door beursbezoeken en de vele trainingen die ik regelmatig met veel plezier volg. Die trainingen volg ik omdat ik het belangrijk vind om te leren van nieuwe ontwikkelingen in huidoplossingen. Daar hebben mijn klanten dan ook weer veel baat bij. Daarom een nieuwe naam voor mijn schoonheidssalon. Een naam die past bij wie ik nu ben en wat ik te bieden heb aan passende huidoplossingen voor mijn klanten: DermalutioN, meer dan huidverzorging.

DermalutioN, de schoonheidssalon waar je lekker tot jezelf kunt komen

Verwacht een professionele behandeling, waar huidverbetering voorop staat. Of je nu voor totale ontspanning gaat of voor een behandeling waarbij je snel met een opgeknapte huid de salon verlaat, kwaliteit staat voorop. Het effect van een behandeling bij DermalutioN zie je niet alleen, maar voel je ook.

Voor specifieke huidproblemen zoals eczeem, pigmentatie, rimpels en onzuiverheden kun je ook bij mij terecht. Ik gebruik geavanceerde apparatuur in combinatie met fruitzuren voor een optimaal resultaat. Daarbij geef ik advies voor producten voor thuisgebruik, zodat je het resultaat van de behandeling kunt voortzetten. Zo houd je zelf je huid ook in topconditie.

Je huid is je visitekaartje

De huid heeft tegenwoordig veel te verduren door wisselende seizoenen, stressituaties, allergieën en hormoonschommelingen. Juist dan verlangt de huid naar speciale aandacht. Die aandacht geeft DermalutioN met op maat gemaakte huidbehandelingen. Met producten die niet alleen de huid verfraaien, maar ook die de kwaliteit van de huid op peil houden. In de salon heb ik een groot assortiment aan huidverzorgingsproducten. Voor elke huid is er een oplossing. Ik adviseer je graag.

Tot snel bij DermalutioN!

Sei-Chang Hu

Maak een afspraak

Wij zijn aangesloten bij:

Wij werken met:

Neem een kijkje in de salon:

Maak een afspraak